Ιστορία

Η εταιρία WELLE PRINT ιδρύθηκε το 1973 από το Βασίλειο Τομπάζη και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της κυτιοποιίας και των γραφικών τεχνών.

Αναλαμβάνει κάθε είδος εκτυπωτικών εργασιών, κατασκευής κουτιών, stand και εφαρμογών από χαρτί. Η πολυετής εμπειρία &. εμπιστοσύνη που απολαμβάνει στην αγορά, η προσήλωση στην ποιότητα και η άριστη εξυπηρέτηση, της εξασφαλίζουν συνεχή ανοδική πορεία.

Τα μέλη της εταιρίας έχουν ειδικευτεί με σπουδές στη Γερμανία πάνω στο αντικείμενο, στον οικονομικό τομέα και είναι γνώστες τεσσάρων ξένων γλωσσών. Η WELLE PRINT κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της εκτύπωσης και της συσκευασίας εδραιώνοντας την παρουσία της την τελευταία 10ετία στις αγορές του εξωτερικού.

Με γνώμονα την αυξανόμενη ανάγκη της αγοράς για ποιοτικότερες υπηρεσίες, συνδυάζει:

Άριστη τεχνογνωσία

Σύγχρονη οργάνωση

Στελέχωση με το καλύτερο δυναμικό της αγοράς

Οι Εγκαταστάσεις μας

production_line_medium

Η WELLE PRINT εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, διασφαλίζει άριστες προδιαγραφές παραγωγής σύμφωνες με τα διεθνή standards.

Διαθέτει άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό που συνδυάζει τεχνογνωσία, εμπειρία και εξειδίκευση, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, στην ταχύτητα παραγωγής, καθώς και στη λεπτομέρεια.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και οι εξειδικευμένες κατασκευές από χαρτί που υλοποιεί την κατατάσσουν στις κορυφαίες εταιρίες της Ελλάδας και των Βαλκανίων.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε...

“Αποτελούμε αναμφισβήτητα μία από τις πρωτοπόρες επιχειρήσεις στο χώρο, αφού ήμασταν μία από τις πρώτες που εφάρμοσαν την κατασκευή τυπωμένων κουτιών μικροβέλλε.”
“Χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα υλικά υψηλών προδιαγραφών που υπερκαλύπτουν τους κανονισμούς υγιεινής και ασφαλείας, σεβόμενοι τον άνθρωπο και το περιβάλλον.”
“Οι συνεχείς επενδύσεις σε υλικοτεχνική υποδομή εγγυάται και διασφαλίζει την ποιότητα κατασκευής, την αρτιότητα της εκτέλεσης συνοδευόμενη από ανταγωνιστικές τιμές.”
“Tο εκτεταμένο δίκτυο με ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς εξασφαλίζει συνέπεια στους συμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης των παραγγελιών.”

Παραμένει πάντα δίπλα στον πελάτη, σεβόμενη τις υψηλές απαιτήσεις του και προσφέροντάς του εξειδικευμένες λύσεις. Δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.